search
De Disney+ serie  'Moon Knight' toont een brute trainingsvideo
Series / Video/clip/featurette

De Disney+ serie 'Moon Knight' toont een brute trainingsvideo

De serie van Disney+ wordt echt keihard als we deze beelden zien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het productiebedrijf van Oscar Isaac heeft weer een nieuwe video gedeeld waarin de acteur zich voorbereidt op de rol van Marc Spector. Het personage is straks te zien in de serie Moon Knight op streamingdienst Disney+.

Oscar Isaac en Ethan Hawke zijn allebei gespot in Budapest, waar ze zich als het goed is voorbereiden op de opnames van Moon Knight. Daar traint Isaac dus ook druk voor de serie, en dat ziet er gaaf uit.

Brute vechtstijl
In de video, die gedeeld werd door Mad Gene Media, zien we Isaac zich druk voorbereiden op de serie. ZIjn personage hanteert duidelijk een behoorlijk brute vechtstijl en lijkt er niet op uit om gevangenen te nemen.

De messen die hij gebruikt in de trainingsvideo, zullen in de serie zelf vermoedelijk vervangen worden door de zwaarden die we kennen van het personage.

Bekijk op instagram


Moon Knight draait om Marc Spector, een huurling met meerdere persoonlijkheden. Hij krijgt krachten van de Egyptische maangod Khonshu. De serie krijgt vermoedelijk zes afleveringen en zal volgend jaar te zien zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen