Bizarre 'Stargirl'-schurk laat zich zien

Bizarre 'Stargirl'-schurk laat zich zien

Deze beelden van de Stargirl-schurk zien er echt heel tof en opvallend uit.

Jim Pedd, 13 april 2021 om 08:09

Een paar geleden onthulde The CW de eerste blik op Nick Tarabay als Eclipso in Stargirl. Nu krijgen fans nog een blik op de slechterik te zien, dankzij acteur Tarabay zelf.
De acteur plaatste op Twitter een video waarin we hem op de filmset zien. In de video zien we hem in kostuum en make-up. Ook laat hij zijn handschoenen zien, die met "filmmagie" er wat anders uit zullen zien. Hieronder de video:Eclipso zal een van de grote schurken in het tweede seizoen zijn. Daar werd in elk geval naar gehint aan het einde van het eerste seizoen, toen Cindy Burman de Black Diamond vond waarin Eclipso gevangen zit.

"Het is veel anders, duisterder en enger omdat de bedreiging... Nou ja, Cindy is een ding, en zij heeft de Black Diamond en dat gaan we zeker verkennen," vertelde showrunner Geoff Johns vorig jaar. "Het ding is dat daarin een entiteit gevangen zit, eentje die zich voedt met de zonden en rouw en angst en duisternis van mensen. En die zit gevangen in deze diamant en is er al eeuwen op gebrand om zich te voeden."

Dat wordt dus wat voor onze helden. In de comics heeft het personage een geschiedenis met Wildcast en Dr. Mid-Nite, evenals de JSA.
Lees meer over: The CW, Elipso, Stargirl, Nick Tarabay, Geoff Johns

Populair nieuws