search
'Bridgerton'-ster kreeg flinke bak geld aangeboden voor terugkeer

'Bridgerton'-ster kreeg flinke bak geld aangeboden voor terugkeer

Regé-Jean Page had 50.000 dollar per aflevering (!) kunnen krijgen voor een kleine gastrol.

Jim Pedd
Er zijn nieuwe details onthuld over de keuze van acteur Regé-Jean Page, die de rol van Simon Basset speelt in Bridgerton, om niet terug te keren voor het tweede seizoen.

De acteur tekende voor 1 seizoen, met als idee om dus niet terug te keren voor het tweede seizoen. Elk nieuw seizoen zou namelijk een van de Bridgerton-broers of -zussen volgen in een queeste naar een huwelijk. Vorige week bleek dat Page niet terug zou keren voor een tweede reeks, ondanks zijn grote populariteit.

Hele goede deal
Nu blijkt uit een bericht van The Hollywood Reporter dat de acteur een lucratieve deal afwees. Hij kreeg "de kans om als gastacteur terug te keren voor drie tot vijf afleveringen" en in ruil daarvoor 50.000 dollar per aflevering aangeboden.

Maar de acteur zag dat niet zitten. "Het voelde interessant omdat het een miniserie was, voor mijn gevoel. Ik kon binnenkomen, mijn bijdrage leveren en daarna zou de Bridgerton-familie zonder mij verder kunnen."

De acteur keert dus niet terug voor het tweede seizoen, zelfs niet voor een gastrol in een later seizoen. Dat vooral omdat hij zich wil richten op zijn carrière als filmster en televisiester, een carrière die net in bloei is.Aanbevolen artikelen