Laatste seizoen 'Younger' snel te bekijken bij Videoland

Laatste seizoen 'Younger' binnenkort te streamen

Fans van de reeks krijgen binnenkort het laatste seizoen voor de kiezen...

Geoffrey Ketels, 14 april 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het verhaal van de serie Younger loopt langzaam maar zeker teneinde. Uiteraard zal dit pas gebeuren wanneer het zevende en laatste seizoen is uitgezonden. Deze komt er echter al behoorlijk snel aan.
Inmiddels werd bekend gemaakt dat het zevende en dus ook laatste seizoen van de serie Younger in première zal gaan bij Paramount+ op 15 april. Veel fans in Nederland vrezen dan wellicht nog even geduld te moeten koesteren vooraleer dat laatste seizoen ook hier te zien zal zijn. Dat is gelukkig niet het geval. Amper een week later is het zevende seizoen immers reeds te bekijken bij Videoland.

Wekelijkse afleveringen
Het spreekt voor zich dat het laatste seizoen niet in één keer zal worden toegevoegd aan het aanbod van Videoland. Dit gebeurt dan ook onder de vorm van wekelijkse afleveringen. Deze zullen dus steeds worden toegevoegd vanaf 21 april.

De serie Younger vertelt het verhaal van Liza Miller (gespeeld door Sutton Foster). Zij wordt van de ene dag op de andere een alleenstaande mama die probeert om haar weg te vinden in de werkende wereld.

Daarnaast volgt de serie eveneens de verhalen van haar vrienden. Tijdens het zevende seizoen (dat overigens extra spannend zal worden) wordt de groep vrienden geconfronteerd met veel onzekerheden en spanning. Gelukkig hebben ze elkaar nog.

Ben jij ook al benieuwd naar het finale seizoen van de serie Younger? Dan kan je deze vanaf 26 april 2021 bekijken bij Videoland!

Lees meer over: Younger, serie, series, Videoland

Populair nieuws