'Star Trek: Picard' komt terug op eerdere keuze

'Star Trek: Picard' komt terug op eerdere keuze

Gaat het einde van het eerste seizoen nog een rol spelen? Nee, helaas niet.

Jim Pedd, 14 april 2021 09:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Streaming heeft de Star Trek-franchise enorm goed gedaan. Met meerdere live-action en animatieseries op komst, is de franchise op televisie groter dan ooit. Een van de meest geliefde series tot nu toe is Star Trek: Picard.
Die krijgt later dit jaar nog, als alles tenminste goed gaat, een tweede seizoen. In dat nieuwe seizoen zit Picard ineens in het lichaam van een android. De site The Hollywood Reporter legde aan producent Akiva Goldsman voor in hoeverre dit een rol heeft in het nieuwe seizoen.

Niet heel groot
"Niet heel erg. We hebben geprobeerd er fundamenteel naar te kijken aan het einde van de tiende aflevering," aldus Goldsman.

"Hij is geen Super Picard. We hebben het probleem waar hij sinds Next Gen mee leefde gereset, en hem de kans op een wedergeboorte gegeven." Dat heeft dus verder geen grote impact op het verhaal.

En dat is heel anders dan wat acteur Patrick Stewart zelf nog vertelde. "Met een kunstmatig leven in mij, niet zo'n wreed leven als bij de Borg, zullen we zien waar dat toe leidt. We weten niet hoe Picard gaat leven met deze nieuwe omstandigheid, die onderdeel geworden is van zijn leven en dat zal gaan verlengen."
Bron: THR

Lees meer over: Star Trek Picard, Star Trek, Akiva Goldsman, Paramount Plus, Patrick Stewart

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws