search
Eindelijk weer een tease voor 'You' seizoen 3
Series / Nieuws

Eindelijk weer een tease voor 'You' seizoen 3

Netflix gaat hopelijk dit jaar nog komen met het derde seizoen van hitserie You.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op dit moment vinden de opnames plaats van het derde seizoen van You. De hitserie van Netflix laat nog wel even op zich wachten, maar dat weerhoudt de showrunner er niet van een teaser te delen op Instagram.

De serie debuteerde in 2018 op Lifetime, maar werd al snel overgenomen door Netflix. Daar werd het een gigantische hit, zelfs een van de grootsten van de streamingdienst. In januari 2020 leerden we dat er een derde seizoen zou komen, maar de productiestart en daarmee ook de première, werden wegens corona uitgesteld.

Een tease
Showrunner Sera Gamble plaatste op Instagram een grote update ten aanzien van de opnames van het derde seizoen. Gamble plaatste een foto van het script van aflevering 10, met als onderschrift: "We komen steeds dichterbij".

De pagina laat zien hoe vaak het script bijgewerkt is, wat erop wijst dat de cast en crew ook echt sinds begin 2020 aan het nieuwe seizoen werkt.

Bekijk op instagram


Het is nog niet helemaal duidelijk waar het verhaal van het nieuwe seizoen precies over zal gaan. Duidelijk is dat het nu heel anders ervoor staat voor Joe. Love gaf namelijk toe ook een koelbloedige moordenaar te zijn en bleek zwanger van het kind van Joe. Bovendien diende zich een vrouw uit zijn verleden aan.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen