Sci-Fi serie 'War of the Worlds' keert terug met een langverwacht tweede seizoen

Eindelijk tweede seizoen 'War of the Worlds'

Deze moderne variant van de klassieke roman van H.G. Wells is serieus spannend

Emma Nota, 14 april 2021 om 14:38

De Sci-Fi hitserie War of The Worlds keert terug met een langverwacht tweede seizoen. De serie is geschreven door BAFTA-winnaar Howard Overman (Misfits, Merlin) en heeft in de hoofdrollen Gabriel Byrne (In Treatment) en Daisy Edgar-Jones (Normal People).
Deze moderne versie van de klassieke roman van H.G. Wells speelt zich af in Frankrijk en Engeland. Behalve Golden Globe-winnaars Gabriel Byrne en Daisy Edgar-Jones, spelen ook Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard, Adel Bencherif en Ty Tennant belangrijke rollen.

Mocht het verhaal een beetje weggezakt zijn, een samenvatting:
In het eerste seizoen van War of The Worlds hebben buitenaardse wezens de mensheid bijna uitgeroeid, met slechts een handjevol overlevenden. Bovendien blijkt Emily (Daisy Edgar-Jones) haar eigen vreemde persoonlijke connectie met de aliens te hebben.

In seizoen twee wordt de boel weer omgegooid, als het er op lijkt dat de indringers mogelijk menselijke zijn. Dat geeft een nieuwe twist aan de overlevingsstrijd.

Schrijver Howard Overman: "Het was altijd mijn bedoeling dat in het eerste seizoen de menselijke relaties centraal zouden staan. En het was zo leuk om deze complexe personages tot leven te brengen met zo'n fantastische cast."

Het eerste seizoen van War of The Worlds heeft het heel goed gedaan bij de kijkers en had uiteindelijk een grote schare fans verspreid over meer dan 50 Europese en Afrikaanse landen.

Het tweede seizoen van War of The Worlds gaat in première op 20 mei met dubbele afleveringen. Bekijk hier de spannende trailer.


Bron: FOX

Lees meer over: War of the Worlds, Fox

Populair nieuws