Gerucht: 'Wolverine'-serie op komst voor Disney+

Gerucht: 'Wolverine'-serie op komst voor Disney+

Het personage Wolverine zou debuteren op Disney+ met een bijzondere serie.

Jim Pedd, 16 april 2021 om 13:29

Mocht je fan zijn van X-Men personage Wolverine, hebben we vandaag mogelijk goed nieuws voor je. Er gaan verschillende geruchten rond over een nieuwe serie rond de X-Men.
Heel lang was Hugh Jackman te zien als Logan, ofwel Wolverine. Maar met de film Logan nam hij afscheid van het personage. Wat echter niet wil zeggen dat hij dan niet terug kan keren, maar de toekomst lijkt erop te wijzen dat er een nieuwe acteur gecast wordt in de rol.

Nieuwe Wolverine
Volgens That Hashtag Show werkt Disney+ samen met Marvel Studios aan een anthologieserie rond Wolverine. De bedoeling is om verschillende momenten in het leven van Logan te bekijken.

We zouden "de uitgebreide geschiedenis van Wolverine" verkennen in de serie. Dat dan op een manier, dat er ook mogelijkheden zijn om het personage voor te laten komen in diverse films rond de X-Men.

Naast That Hashtag Show, hebben we ook Giant Freakin Robot dat beweert dat Marvel eigenlijk zou willen dat Taron Egerton de rol speelt. Die kan echter niet en daarom zou men gekozen hebben voor Karl Urban. Een interessant verhaal dus!

Lees meer over: X Men, Wolverine, Logan, Hugh Jackman, disney Plus, Marvel Studios, MCU, Taron Egerton, Karl Urban

Populair nieuws