'Saved by the Bell' seizoen 2 bevat eerbetoon aan overleden Screech-acteur

'Saved by the Bell' S2 bevat eerbetoon aan Screech

De vorig jaar overleden Dustin Diamond was niet te zien in het eerste seizoen van de reboot.

Zilko Tarici, 16 april 2021 om 12:27

Tiffany Thiessen, die de populaire Kelly Kapowski speelde in Saved by the Bell, heeft goede hoop dat seizoen 2 van de reboot-serie een eerbetoon zal bevatten aan de vorig jaar overleden Dustin Diamond, ofwel Screech.
Diamond speelde Screech 10 jaar van zijn leven; in de oorspronkelijke serie en in Saved by the Bell: The College Years.

Peacock bracht vorig jaar de nieuwe versie van Saved by the Bell uit en dat was een enorm succes. Daarom komt er natuurlijk een tweede seizoen. Het meest opmerkelijke aan de reboot was dat veel van de oorspronkelijke acteurs, zoals Thiessen en Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris) terugkeerden. De afwezigheid van Screech werd verklaard door het feit dat hij samen met een robot in het International Space Station woonde.

R.I.P. Screech
Diamond zou voordat hij de diagnose van kanker kreeg er alles aan hebben gedaan om terug te keren als Screech, maar dat mocht niet baten. Thiessen hoopt daarom dat de makers eer zullen betonnen in het nieuwe seizoen:

"Het zou me verbazen als seizoen 2 geen eer betoont aan Screech. Ik weet dat de schrijvers momenteel werken aan de nieuwe afleveringen en dat we in de zomer beginnen met de opnames."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dustin Diamond, Saved by the Bell, Mark Paul Gosselaar, Tiffany Thiessen

Populair nieuws