search
Eerste foto's uit een gloednieuwe Stephen King-serie
Series / Foto's

Eerste foto's uit een gloednieuwe Stephen King-serie

De Stephen King-serie Lisey's Story verschijnt binnenkort op Apple TV+.

De films en series die op de verhalen van Stephen King zijn gebaseerd zijn niet meer zomaar op te sommen. Ieder jaar verschijnen wel een aantal producties. Dit jaar staat de serie Lisey's Story op het programma.

Lisey's Story heeft ook veel te bieden. De serie van Apple heeft namelijk hoofdrollen voor de grote namen Julianne Moore (Kingsman: The Golden Circle) en Clive Owen (The Knick), gezichten die we ook zagen tijdens Oscaruitceremonies.

Eerste foto's uit Lisey's Story
King werkte weer mee aan de serie die is geregisseerd door Pablo Larraí­n (Jackie) en geproduceerd door J. J. Abrams. En er zijn meer grote namen: Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Dane DeHaan (ZeroZeroZero), Ron Cephas Jones (This Is Us) en Sung Kang (F9: The Fast Saga). Vanaf 4 juni is de show te zien op Apple TV+.

In de diep persoonlijke, overpeinzende thriller Lisey's Story volgt Lisey Landon (Moore), twee jaar na de dood van haar man, de beroemde romanschrijver Scott Landon (Owen). Een reeks van verontrustende gebeurtenissen zorgt ervoor dat Lisey herinneringen krijgt aan haar huwelijk met Scott, die ze opzettelijk uit haar hoofd heeft gehouden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen