'Stranger Things'-ster ziet deze vervolgserie al helemaal zitten

'Stranger Things'-ster ziet deze spin-off zitten

Gaten Matarazzo heeft nu al zin in een spin-off voor hemzelf en Joe Keery.

Jim Pedd, 15 april 2021 17:56

Acteur Gaten Matarazzo heeft het maar druk. De jonge acteur is als Dustin Henderson te zien in de serie Stranger Things en staat ervoor open te tekenen voor een spin-off.
Geruchten die online rond gaan, stellen onder meer dat er misschien een spin-off komt die enkel draait om Dustin en Steve (Joe Keery). Dat klinkt wel tof, maar zou dan hooguit een miniserie kunnen zijn, veel meer dan dat kan je niet echt vertellen lijkt het zo.

Het kan!
Matarazzo sprak met ET Online en vertelde dat hij het nu al ziet zitten om zo'n spin-off te maken. Hij denkt dat het best kan werken:

"Ik denk dat een Dustin-Steve spin-off het heel goed zou kunnen doen, maar dan moet het wel in een vreemd niche format gemaakt worden. Het moet geen volledige serie worden," vertelde Matarazzo aan ET Online.

"Het moet dan een WandaVision-achtige serie worden, of een webserie die naar YouTube komt. Met wekelijks afleveringen waarin ze avonturen beleven, een beetje en sketchshow. Dat zou tof zijn. Dan kan je dat format heel erg breken. Maar ik weet niet of een spin-off rond Dustin en Steve als volwaardige serie zou kunnen werken. Wat gaan ze dan met z'n tweetjes een heel seizoen doen?"
Bron: ET

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Gaten Matarazzo, Joe Keery

Populair nieuws