'The Falcon and the Winter Soldier': Dit was dé grote onthulling

5 'The Falcon and the Winter Soldier' onthullingen

De serie The Falcon and the Winter Soldier nadert nu echt zijn einde.

Jim Pedd, 17 april 2021 om 12:42

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke week is er weer een nieuwe aflevering te zien in The Falcon and the Winter Soldier. Vandaag vertellen we je weer over de vijf belangrijkste momenten van de nieuwe serie. Deze vijfde aflevering dook er meteen in.
Keihard vechten: De aflevering begon ermee dat Bucky en Sam het opnamen tegen John Walker. Die maakte een gigantische en bloederige fout en vervolgens volgde een gevecht om het schild. John wist de vleugels van Sams pak letterlijk af te rukken en doodde hem bijna. Maar dankzij de samenwerking tussen Sam en Bucky wisten ze van hem te winnen.

Isaiah Bradley: Nu Sam weer het schild had, besloot hij naar Bradley te gaan voor wat advies. Er werd onder meer gesproken over identiteit en afkomst, waarbij discriminatie ook een belangrijke rol speelt. Sam helpt zijn familiegeschiedenis te bewaren, accepteert de naam Captain America en besluit af te maken wat hij begonnen is met de Flag-Smashers.

Vrienden worden: Sam en Bucky hebben elkaar echt gevonden de afgelopen weken. Nu zijn het echt vrienden, en staan ze er klaar voor om komende week alles af te maken.

Grote aanslag plegen: De Flag-Smashers plannen een grote aanslag in New York City. Sam besluit om die reden aan de slag te gaan als Captain America en bereidt zich fysiek voor op de strijd. Dat belooft wat voor de komende aflevering.

De grote onthulling: We wisten al dat deze aflevering een gigantische cameo zou bevatten en nu weten we om welke rol het gaat. Actrice Julia Louis-Dreyfus, die we kennen van Seinfeld en Veep, was te zien als La Contessa Valentina Allegra de la Fontaine. Een personage dat de Flag-Smashers steunt!
Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Disney Plus, MCU

Populair nieuws