search
'Legends of Tomorrow' verliest weer een van zijn oorspronkelijke castleden
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' verliest weer een van zijn oorspronkelijke castleden

Acteur Dominic Purcell is er klaar mee en stapt uit de serie Legends of Tomorrow.

Nogal een grote schok voor fans van Legends of Tomorrow. Acteur Dominic Purcell heeft bekend gemaakt dat hij stopt met de serie.

Daarmee verliest de Waverider wederom een van zijn crewleden. Purcell speelde lang het fanfavoriete personage Mick Rory, ofwel Heat Wave. Hoewel nog niet helemaal zeker is waarom hij stopt, is het duidelijk dat hij er niet uit kwam met Warner Bros. Television, dat achter de populaire serie zit.

Zevende seizoen
"De deal is niet gesloten. Ik heb er geen interesse in. Hoeveel geld ze er ook in steken op zakelijk niveau. Ik stop met Legends of Tomorrow. Het was een geweldige ervaring, om het iconische personage Heat Wave tot leven te mogen brengen", aldus de acteur.

Maar hij heeft besloten om op te stappen. Wat er precies mis ging achter de schermen is niet duidelijk, maar de onderhandelingen zijn duidelijk mislukt. Daarmee zijn er nog maar twee acteurs over die ook te zien waren in het eerste seizoen van de serie: Caity Lotz en Amy Louise Pemberton.

Eerder werd ook acteur Brandon Routh ontslagen; hij vertrok bij het vijfde seizoen van de serie, ondanks dat hij had willen blijven.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen