search
Netflix legt uit waar de epische fantasyserie 'Shadow and Bone' over gaat
Series / Video/clip/featurette

Netflix legt uit waar de epische fantasyserie 'Shadow and Bone' over gaat

De Shadow Fold staat centraal in de mysterieuze serie Shadow and Bone van Netflix.

Netflix is druk bezig met de promotie van Shadow and Bone. Vandaag is er een video van achter de schermen vrijgegeven, die de beruchte Shadow Fold en zijn monsterlijke bewoners teaset.

Nu de release van de serie er in rap tempo aankomt, is Netflix begonnen met het opbouwen van het algemene bewustzijn rond de serie. Zodoende mag de cast en crew ditmaal uitleggen hoe er verschillende vormen van magie bestaan in de serie. En wat de Shadow Fold is, evenals de monsterlijke Volcra die erin wonen.

Nieuwe serie
Hieronder kan je de video bekijken:



In Shadow and Bone volgen we de soldaat en het weeskind Alina Starkov. Zij blijkt over een enorme kracht te beschikken, die mogelijk de sleutel vormt voor de bevrijding van haar land. Tegen de bedreiging van de Shadow Fold, wordt Alina verscheurd tussen alles wat ze weet en haar training als onderdeel van een eliteleger aan magische soldaten, de Grisha.

Terwijl Alina worstelt haar krachten te begrijpen, ontdekt ze dat vijanden en bondgenoten hetzelfde kunnen zijn en dat niets is wat het lijkt. Vanaf 23 april te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen