'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke over de vele spin-offs van de HBO-hit

Game of Thrones-ster Emilia Clarke over spin-offs

Wat vindt Daenerys Targaryen eigenlijk van de vele series die HBO Max krijgt?

Jim Pedd, 18 april 2021 om 14:16

HBO werkt aan een hele grote toekomst voor de Game of Thrones-franchise. Maar wat vindt actrice Emilia Clarke daar eigenlijk van?
De actrice, die te zien was als Daenerys Targaryen, reageerde tijdens een uitgebreid interview met Entertainment Weekly op de vele spin-offs die er komen.

Heel mooie toekomst
HBO gaat natuurlijk op volle stoom verder om het wereldrijk Westeros flink uit te breiden op het kleine scherm. Het bedrijf wil heel veel series maken in de franchise en heeft er momenteel maar liefst zeven (!) in de maak.

Clarke vertelde daar het volgende over: "Heel veel succes iedereen! Het was volgens mij onvermijdelijk. Ik wens jullie al het goede, het wordt wat het wordt, maar natuurlijk maken ze meer. Je kan niet zoiets groots maken en mensen dan laten denken: 'En, wat nu?' Dit is echt heel tof. Je moet wel meer maken."

Nou, dat gaat zeker gebeuren, want er zijn maar liefst zeven series in de maak. Die draaien onder meer om de familie Targaryen en de onderlinge gevechten die zij uitvocht, evenals bekende historische figuren uit Westeros.
Bron: EW

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Emilia Clarke, House of the Dragon

Populair nieuws