Amazon Prime Video voegde deze 3 series nieuw toe afgelopen week

Amazon Prime Video voegde deze 3 series nieuw toe

Het was een leuke week eigenlijk met twee opvallende toevoegingen op Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 18 april 2021 om 18:36

Amazon Prime Video voegde afgelopen week drie nieuwe series toe. Het gaat om een serie waarvan een nieuwe aflevering verscheen, evenals twee series met nieuwe seizoenen.
We beginnen zoals altijd met de serie waarvan een nieuwe aflevering verscheen:

Invincible (S01E05): Mark gaat met William en Amber naar de campus van Upstate University in de hoop om een nieuwe toekomst voor zichzelf te ontdekken. Debbie doet haar eigen schokkende ontdekking.

En dan de series met complete seizoenen:

Methanol (1 seizoen): Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de zomer van 2012 worden rechercheurs geconfronteerd met de gruwelijkste zaak in de geschiedenis. Binnen een paar weken zorgt een dodelijke cocktail voor ontzettend veel doden, het terroriseerde een land. Een shotje, je bent blind. Twee shotjes, je bent dood.

LOL: Last One Laughing Duitsland (1 seizoen): Michael Bully Herbig presenteert deze show waarin tien van de beste comedians van Duitsland zes uur lang bij elkaar worden opgesloten om te zien wie zijn lach kan inhouden terwijl ze tegelijkertijd proberen hun tegenstanders aan het lachen te maken. Wie zal Bully uitroepen tot de winnaar?

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht, Invincible, Methanol, LOL

Populair nieuws