Netflix-serie 'The Witcher: Blood Origin' maakt eindelijk tempo!

'The Witcher: Blood Origin' maakt eindelijk tempo!

De opnames van The Witcher: Blood Origin zullen eindelijk van start kunnen dit jaar.

Jim Pedd, 19 april 2021 om 09:10

De opnames van het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher zijn na dik een jaar eindelijk af. En hoewel we weten dat het de bedoeling is om snel te beginnen met de opnames van het derde seizoen, gaat men eerst van start met de spin-off The Witcher: Blood Origin.
Redanian Intelligence meldt dat het de bedoeling is om in mei te beginnen met de preproductie van The Witcher: Blood Origin. De spin-off moet dan eind juli echt beginnen met de opnames, die tot eind november duren.

De spin-off
De spin-off The Witcher: Blood Origin speelt zich ruwweg twaalfhonderd jaar voor de avonturen van Geralt of Rivia af. De serie krijgt zes afleveringen en draait naar het schijnt om de oorsprong van de eerste Witcher.

Aan de serie werkt Declan de Barra mee als showrunner, al krijgt De Barra wel hulp van The Witcher-showrunner Lauren Schmidt Hissrich. Verder is schrijver Andrzej Sapkowski creatief consulent bij de serie.

De serie maakte onlangs nog even een ruwe tussenstop, toen actrice Jodie Turner-Smith het project moest verlaten. Zij bleek niet beschikbaar te zijn bij de geplande opnamestart.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Jodie Turner Smith

Populair nieuws