Spannende tweet officiële 'Game of Thrones'-account! "Winter is coming."

Cryptische 'Game of Thrones'-hint van HBO?

HBO lijkt zomaar eens te hinten op de toekomst van Game of Thrones.

Jim Pedd, 15 april 2021 om 17:54

De eerste aflevering van Game of Thrones was op 17 april 2011 te zien. Op Twitter waarschuwt het officiële account van de serie nu dat de winter eraan zit te komen. Heeft dat iets te betekenen?
De zin verwijst naar de titel van de eerste aflevering, maar werd in Westeros ook gebruikt door de familie Stark om te waarschuwen voor de komst van de White Walkers en voor de komst van een extreme winter. Fans hopen nu dat het Twitter-account van HBO hint op meer.

Meer Thrones?
De afgelopen twee jaar hebben we geen nieuwe aflevering meer gezien in de franchise. Maar er zit veel, heel veel meer aan te komen. Zo werkt schrijver George R.R. Martin nog aan twee boeken in de A Song of Ice and Fire-reeks. En hij maakt tal van spin-offs.

Bovendien heeft HBO bevestigd dat prequelserie House of the Dragon een volledig seizoen krijgt. Er zijn ook verschillende andere series in de maak in de franchise. Mogelijk hint het account van de serie op Twitter naar eerste beelden of iets dergelijks van een van de series:Ben je benieuwd naar het materiaal dat er allemaal aan zit te komen? Check dan hier ons overzichtsartikel waarin we alle 7 series uitlichten.
Lees meer over: Game of Thrones, HBO, George RR Martin, A Song of Ice and Fire

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws