search
Hoopte je op een tweede seizoen van 'WandaVision'? Dan hebben we geen goed nieuws
Series / Nieuws

Hoopte je op een tweede seizoen van 'WandaVision'? Dan hebben we geen goed nieuws

WandaVision gaat geen tweede seizoen krijgen, zoveel is nu wel duidelijk.

Als je hoopte dat de serie WandaVision een tweede seizoen zou krijgen, hebben we slecht nieuws voor je. Marvel Studios heeft bekend gemaakt welke series het voor Emmy's wil laten nomineren.

Daaronder bevindt zich volgens IndieWire ook de serie WandaVision. Maar die is ingediend in de categorie miniseries. Daarmee komt er dus geen nieuw seizoen van de serie. Interessant genoeg geldt dat niet voor The Falcon and the Winter Soldier, die is ingediend in de categorie 'beste dramaserie'.

Passend bij de serie
"Die beslissing hebben we al gemaakt toen we de series lanceerden," vertelde producent Nate Moore. Daarmee is dus duidelijk dat er geen nieuw seizoen zal komen van WandaVision.

Maar dat is niet gek en past goed binnen de plannen van Marvel Studios. Dat liet al eens weten dat lang niet elke serie een nieuw seizoen moet gaan krijgen.

In plaats daarvan is het de bedoeling om te mixen en zowel miniseries als series met een tweede seizoen te maken. De serie WandaVision is in zijn geheel op Disney+ te zien. The Falcon and the Winter Soldier rondt vrijdag zijn eerste seizoen af.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen