search
Eindelijk weten we wanneer 'Cobra Kai' verder gaat
Series / Nieuws

Eindelijk weten we wanneer 'Cobra Kai' verder gaat

Maar wel later dan je wellicht zou hopen bij deze serie van Netflix.

De effecten van het coronavirus zijn nog altijd te merken in de film- en televisiewereld. Netflix laat nu weten dat eind dit jaar het vierde seizoen van Cobra Kai te zien is.

Dat seizoen werd eigenlijk begin dit jaar verwacht, maar is flink uitgesteld wegens problemen met de productie als gevolg van het virus.

Vierde seizoen
De opnames van het vierde seizoen van de Netflix-serie zijn in februari begonnen. Details over de nieuwe afleveringen zijn schaars, al weten we dat de titel van de première Let's Begin is.

Daarmee refereert men naar de onthulling dat Daniel en Johnny samenwerken aan het einde van het derde seizoen. "Je hebt Johnny en Daniel nu een paar seizoenen en heel, heel, heel lang geleden in een film interactie zien hebben. En je hebt al wat glimpen gezien van de twee die kunnen samenwerken en elkaar ook echt steunen," aldus bedenker Jon Hurwitz.

De vraag is natuurlijk dit seizoen of "ze kunnen samenwerken op een manier die ook productief is, of dat ze onderweg wat hobbels meemaken. En dat is waar mensen naar uit kunnen kijken in het vierde seizoen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen