search
Waarom deze 'The Big Bang Theory'-ster zo schrok van het einde
Series / Nieuws

Waarom deze 'The Big Bang Theory'-ster zo schrok van het einde

Actrice Kaley Cuoco keek behoorlijk op tegen het einde van The Big Bang Theory.

Er zijn zowat twee jaar verstreken sinds het einde van The Big Bang Theory. Actrice Kaley Cuoco legt in een interview uit waarom het idee van een einde aan de serie haar in eerste instantie enorm de stuipen op het lijf joeg.

Cuoco sprak met The One Show over de serie en vertelde specifiek ook hoe het voor haar voelde om afscheid te nemen van de televisieserie. Dat voelde nogal zwaar, niet alleen omdat ze haar salaris van 1 miljoen dollar per aflevering zou zien verdwijnen, maar ook omdat ze niet meer samen zou werken met de cast en crew met wie ze al twaalf jaar werkte.

Enorme schok
"Kijk, de serie is zo populair. Toen ik schrok, had dat vooral te maken met de vergelijking die ik begon te trekken met een volgend project. Ik realiseerde mij dat je niets kan vergelijken met Big Bang," aldus Cuoco.

"Ik zal nooit meer zoiets als dit tegenkomen. Zo'n cast, zo'n inkomen, zo'n planning en dat twaalf jaar lang. Ik bedoel, dat was allemaal echt gestoord."

Maar daar heeft ze nu vrede mee. "Ik heb natuurlijk niet in de hand hoe anderen reageren. Ik wist dat mijn volgende project voor mij zou zijn, en zo moest het ook zijn."



Aanbevolen artikelen