Yess! Netflix-hit 'You' keert dit jaar terug met een derde seizoen

Eindelijk weten we wanneer You terugkeert

Netflix komt dit jaar nog met het derde seizoen van de hitserie You.

Jim Pedd, 22 april 2021 om 17:20

Eindelijk is er iets om te melden rond het derde seizoen van de serie You. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat dit seizoen in de tweede helft van het jaar te zien zal zijn.
Al een tijdje horen we dat de Netflix Original dit jaar nog met zijn derde reeks zou komen. Maar het was tot nu toe niet bekend wanneer dat het geval zou zijn. Tot nu.

Tweede helft van het jaar
Het blijkt nog enige maanden te duren voordat het derde seizoen er komt. En hoewel we geen exacte datum hebben, weten we van Netflix nu wel dat de serie dit jaar nog door gaat. Dat zal dan in de tweede helft van het jaar het geval zijn.

Daarmee moeten we dus nog even wachten op het nieuwe seizoen van de serie. Recent kregen we nog een kleine update van showrunner Sera Gamble, die op Instagram de cover van het scenario van aflevering 10 van het derde seizoen deelde.

Het is nog wachten wanneer het seizoen precies te zien is, maar gespeculeerd wordt dat dit in de loop van oktober of november het geval zal zijn. Dat komt vooral omdat de productie nog bezig is en de serie enige maanden in post-productie moet voordat deze te zien kan zijn.
Lees meer over: You, Netflix, Sera Gamble

Populair nieuws