search
Dave Bautista heeft totaal géén zin in een 'Guardians of the Galaxy'-serie
Series / Nieuws

Dave Bautista heeft totaal géén zin in een 'Guardians of the Galaxy'-serie

Opnieuw Drax the Destroyer? Nee dank je, het is echt een nachtmerrie al die make-up...

Fans van het Marvel Cinematic Universe hebben al twee televisieseries kunnen zien van Marvel Studios. En er zijn er nog meer dan tien op komst. Maar geen daarvan draait om de helden uit de Guardians of the Galaxy-franchise.

Ook al komt er niets aan, nu blijkt dat acteur Dave Bautista het niet eens zou willen overwegen als Marvel Studios hem de kans zou aanbieden de hoofdrol te spelen in een serie over Drax.

Niet doen
"Eerlijk gezegd, als ze mij een serie aan zouden bieden, dan zou ik het niet doen," vertelde Bautista tegenover JoBlo tijdens een recent setbezoek aan Zack Snyder-film Army of the Dead.

"Er bestaat gewoon geen kans dat ik een televisieserie als Drax zou doen. Het is echt een nachtmerrie, al die make-up. Ik zou er echt volledig miserabel van worden. Ja, de make-up is allerminst leuk. Het is vreselijk, dus ik zou niet tekenen voor een serie waarvoor ik elke dag in de make-up zou moeten."

Dat gezegd hebbende, vond Bautista het in eerste instantie vervelend dat geen van de Guardians of the Galaxy-personages een eigen serie bleek te krijgen. "Daarvan was ik wel geschrokken. Ik opende mijn Twitter heel even met het idee om hen daarvoor te bashen. Hoe kan geen van de Guardians een serie krijgen? Er zitten zoveel interessante personages in die wereld. Ik snap het niet. Maar tegelijk weet ik niet wat ze willen, dus kan ik daar nu wel over klagen maar bereik ik er niets mee."

Aanbevolen artikelen