'Star Trek: Picard' brengt nog een oude bekende terug in het tweede seizoen

Star Trek Picard brengt nog een oude bekende terug

Star Trek: Picard lijkt zowaar een rol te hebben voor Geordi La Forge!

Jim Pedd, 22 april 2021 17:24

Na een lange vertraging, is de productie van het tweede seizoen van Star Trek: Picard eindelijk onderweg. We weten al dat John de Lancie terugkeert als Q en fans vragen zich mede daardoor natuurlijk ook af wie er nog meer in te zien zullen zijn aan oude bekenden.
Een van die oude bekenden is natuurlijk LeVar Burton. Zijn Geordi La Forge lijkt nu ook echt te zien te zijn in de tweede reeks van de serie.

Even terugkeren
"Ik ben eigenlijk best tevreden met waar Geordi zich in mijn leven bevindt," begon Burton een interview met Newsweek. "Hoewel ik het gevoel heb dat het leuk is om zo nu en dan weer als hem terug te keren, zou ik niet per se elke dag in die huid willen kruipen."

Hij vindt het eerder interessant hoe Riker en Troi terugkeerden in het eerste seizoen van Star Trek: Picard. Dat is denkt hij ook de manier waarop de producenten het willen doen.

"Volgens mij hebben ze dat heel succesvol gedaan. Voor het eerste seizoen was er ook echt een sterk verlangen om niet constant te moeten verwijzen naar Next Gen. Tegelijk weet ik ook hoe succesvol de cameo's van Jonathan [Frakes] en Marina [Sirtis] in het eerste seizoen was."
Bron: Newsweek

Lees meer over: Star Trek Picard, LeVar Burton, Paramount Plus, Geordi La Forge

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws