'Young Rock' cast interessante gastacteur: check hier een foto van hem

'Young Rock' cast interessante gastacteur

Acteur Luke Hemsworth is te zien als de coach van Dwayne Johnson aan de University of Miami.

Jim Pedd, 22 april 2021 om 19:48

Young Rock heeft de oudste Hemsworth gecast. Entertainment Weekly weet te melden dat Luke Hemsworth in de serie te zien is als gastacteur. Hij speelt in de op een na laatste aflevering van het eerste seizoen.
Hemsworth speelt de rol van Dennis Erickson, de hoofd-football coach van het kampioenschap winnende team van de University of Miami. Hij helpt een jonge Dwayne Johnson (gespeeld door Uli Latukefu) door de universiteitsjaren heen en probeert hem te helpen zijn dromen in de NFL te laten realiseren.

Young Rock
"Ik heb er echt van genoten om in de legendarische schoenen van Coach Dennis Erickson te mogen stappen en weer te werken met regisseur Jeffrey Walker," vertelde Hemsworth aan EW.

"Het is een prachtig geschreven serie, over familie en de vreemde reizen die ons maken tot wie we zijn. En ook: de Dwayne Johnson!" Overigens werd Dennis Erickson later in zijn carrière een NFL-coach. Hieronder een foto van Hemsworth en Latukefu:De serie draait om de jonge jaren van Dwayne 'The Rock' Johnson. Hier in Nederland kan je de serie nog nergens streamen.
Bron: EW

Lees meer over: Young Rock, Uli Latukefu, CBS, Luke Hemsworth

Populair nieuws