Nieuwe personages in 'Beauty and the Beast'-spinoff over Gaston en LeFou

Nieuwe personages in 'Beauty and the Beast'-serie

De opnames van de serie, die ook een hoop nieuwe liedjes bevat, beginnen in september.

Zilko Tarici, 24 april 2021 om 11:07

Een van de grootste hits onder de live-action verfilmingen van Disney-klassiekers is ongetwijfeld Beauty and the Beast, die wereldwijd 1,2 miljard dollar wist binnen te harken. Nu komt er een spinoff-serie.
Sommigen zullen hebben gedacht dat een vervolg op de film logischer is, en dat kan natuurlijk nog gebeuren, maar Disney begint met een prequel die zich focust op de personages Gaston (Luke Evans) en LeFou (Josh Gad). Wat de plot precies is, wordt echter nog geheimgehouden.

Gezocht: zingende actrice
Nu is bekend gemaakt dat de serie een belangrijke rol bevat voor het nieuwe personage Tilly, een jonge zwarte vrouw van 19 jaar oud. Ze wordt omschreven als een avontuurlijk type met een vleugje geniep dat haar 'eigen verhaal' wil schrijven. Tilly zal een hoop zingen in de serie, dus er wordt natuurlijk gezocht naar een actrice met die vaardigheden.

De opnames van de serie moeten in september beginnen in het Verenigd Koninkrijk, maar we verwachten dat er snel zal worden aangekondigd wie Tilly zal spelen, en welke personages er nog meer bij komen.

De werktitel van de serie is momenteel Little Town en tot nog toe zijn Evans en Gad de enige acteurs uit de film die terugkeren. Dat kan natuurlijk nog veranderen in de komende maanden.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Beauty and the Beast, Gaston, LeFou, Luke Evans, Josh Gad, Disney Plus

Populair nieuws