search
'Parasite'-serie onderscheidt zich zo van de Oscar-winnende film
Series / Nieuws

'Parasite'-serie onderscheidt zich zo van de Oscar-winnende film

HBO maakt een Parasite-serie en dat doet het niet zomaar door de film over te maken.

HBO werkt aan een televisieserie op basis van de Oscar-winnend film Parasite. Volgens uitvoerend producent Adam McKay hoef je niet bang te zijn dat het een herhaling van zetten wordt.

Gezien het gigantische succes van Parasite, is het niet vreemd dat de zwarte komedie op de een of andere manier een vervolg kreeg. De box office bedroeg wereldwijd 258 miljoen dollar en dat tegen een budget van slechts 15 miljoen dollar. Daar bovenop won de film als eerste niet-Engelstalige film de Oscar voor de Beste Film.

Een serie
Adam McKay werkt als producent samen met Bong Joon-ho aan de spin-off en vertelt nu hoe de serie verbonden is aan de film.

De uitvoerend producent vertelde erg trots te zijn op wat de schrijvers tot nu toe bereikt hebben. Details wilde hij nog niet noemen maar: "Het is een originele serie. Hij speelt zich af in hetzelfde universum als de film, maar vertelt een origineel verhaal dat bestaat in diezelfde wereld."

Het zou dus kunnen dat personages in de televisieserie van HBO Max gaan reageren op gebeurtenissen uit de film.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen