search
Vrij bizarre ontwikkeling in het zesde seizoen van 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Vrij bizarre ontwikkeling in het zesde seizoen van 'Legends of Tomorrow'

Vooral rond John Constantine en Zari Tarazi kunnen we iets aparts verwachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Tegen het einde van het vijfde seizoen leek Legends of Tomorrow een opmerkelijk koppel te teasen in de vorm van Zari Tarazi en John Constantine. Zari 1.0 is nog samen met Nate, maar zij zit gevangen in het Wind Totem. En dus kan Zari 2.0 even volledig in de spotlight.

John en Zari zitten dus goed samen, met Constantine die helemaal geniet van het leven. Het personage heeft zijn ziel terug, Astra is veilig uit de hel ontsnapt en hij heeft gevoelens voor Zari.

Mysterieuze staat
"We zullen John Constantine in een vreemde en meer mysterieuze staat zien dan ooit te voeren: hij is gelukkig," vertelde uitvoerend producent Grainne Godfree aan TVLine. "Astra zit niet langer in de hel en John is voorzichtig optimistisch over waar het met Zari staat."

"Hoewel zij en John allebei nogal koel kunnen zijn en hun gevoelens dicht bij de borst houden, is het duidelijk dat ze echt kan maken op een relatie. Maar eerst moeten ze het tegen buitenaardse wezens opnemen die de Aarde willen overvallen, omgaan met de status van Zari als social media beroemdheid en Johns eigen demonen."

Dat belooft dus heel wat voor de zesde reeks van Legends of Tomorrow.



Aanbevolen artikelen