search
Tegenslag voor het vierde seizoen van 'Star Trek: Discovery'
Series / Nieuws

Tegenslag voor het vierde seizoen van 'Star Trek: Discovery'

De opnames van Star Trek: Discovery liggen nu twee weken lang stil.

De opnames van Star Trek: Discovery liggen stil. Een van de individuen in 'zone A' van de CBS-serie bleek het coronavirus te hebben.

Dat meldt The Hollywood Reporter. De opnames liggen nu twee weken stil, waardoor de serie enige vertraging op zou kunnen lopen. Het probleem lag in een medewerker die een gesprek voerde met het geïnfecteerde lid van de Zone A, waardoor de opnames nu dus stil liggen.

Nieuw seizoen
Star Trek: Discovery krijgt een vierde seizoen van Paramount Plus (voorheen CBS All Access). Dat nieuwe seizoen borduurt voort op het verhaal uit de derde reeks, waarin we zagen hoe de crew van de USS Discovery aan de slag ging om de Federation in ere te herstellen.

Op dat verhaal wordt met het vierde seizoen van de televisieserie voortgeborduurd. Daarmee gaat de serie in elk geval het record van de vorige Trek-serie, Star Trek: Enterprise, evenaren. Die stopte na vier seizoenen.

De franchise is nu weer helemaal springlevend. Er komt zelfs een nieuwe bioscoopfilm, geschreven door Kalinda Vazquez. De film moet helemaal los staan van de J.J. Abrams-films, en komt in de zomer van 2023 uit.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen