'Doom Patrol' S3 krijgt een paar toffe nieuwe aanwinsten

Het derde seizoen van de populaire DC-serie moet later dit jaar starten.

Zilko Tarici, 25-04-2021 17:39

De cast van HBO Max-serie Doom Patrol wordt alsmaar groter. Vandaag zijn er vijf nieuwe castleden aangekondigd die gezamenlijk de Sisterhood of Dada zullen spelen.
Micah Joe Parker, Wynn Everett, Miles Mussenden, Anita Kalathara en Gina Hiraizumi zijn de nieuwe toevoegingen aan de cast van het later dit jaar te verschijnen derde seizoen. De vijf zullen meerdere malen hun opwachting maken in het nieuwe seizoen als verschillende leden van de Sisterhood of Dada.

Deze schurkachtige groep geeft een nieuwe twist aan de Brotherhood of Dada, een groep schurken die hun naam te danken hebben aan de chaotische kunstbeweging dadaïsme.

Nieuwe schurken
Parker speelt de rol van Malcolm, een stille en bedachtzame gozer die liever onzichtbaar is in deze harde wereld. Everett speelt Shelley Byron, alias The Fog, een charmant en verleidelijk personage. Mussenden speelt op zijn beurt Lloyd Jefferson, alias Frenzy, een beeldhouwer die vreemde, extreem realistische maskers maakt en bedekt is met tatoeages en littekens. En tot slot zijn er Kalathara en Hiraizumi, die de rollen van respectievelijk Holly McKenzie (Sleepwalk) en Sachiko (The Quin) spelen.

Gastrollen zijn in het derde seizoen weggelegd voor namen als Madalyn Horcher, Ty Tennant en Sebastian Croft.
Bron: Comingsoon

Lees meer over: Doom Patrol, Brendan Fraser, Timothy Dalton, Amazon Prime Video, Sebasian Croft, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws