search
Wat? Baby Yoda in 'Legends of Tomorrow seizoen 6
Series / Nieuws

Wat? Baby Yoda in 'Legends of Tomorrow seizoen 6

Hoe de Legends of Tomorrow dit precies voor elkaar gaat krijgen? Gaaf!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Legends of Tomorrow was de laatste dagen niet helemaal positief in het nieuws. Dominic Purcell, die sinds het eerste seizoen betrokken was, bleek te vertrekken. In het volgende seizoen speelt hij enkel nog een gastrol.

Gelukkig zijn er ook leuke berichten. Vandaag horen we namelijk dat Baby Yoda, ook wel bekend als Grogu of The Child, een rol heeft in het nieuwe seizoen. Althans: in geest, want de aflevering haalt inspiratie uit de kleine Grogu.

De Legends of Tomorrow
In de aflevering zal hij zitten als schattige alien, die het leven van iedereen wat moeilijker lijkt te maken. Dat omdat de tijdlijn veranderd is, en het leven van Behrad Tarazi, evenals de persoonlijkheid veranderd is.

"We hebben een Baby Yoda-aflevering gemaakt, in het midden van het seizoen," belooft showrunner Phil Klemmer aan ComicBook. "Je ziet een heel schattige, animatronische alien, die helaas niet zo lief is als Baby Yoda."

In de aflevering verkent men "het oorsprongsverhaal van Behrad, dat veranderd wordt door een alien en hij wordt daardoor ineens een heel ander persoon."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen