search

Ons nieuws van zondag 25 april 2021

Actrice is actie voor Marvel-serie 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Actrice is actie voor Marvel-serie 'She-Hulk'

Daar is Jennifer Walters a.k.a. She-Hulk van actrice Tatiana Maslany (Stronger).

We zijn na WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier al twee Disney+/Marvel-series verder. Hierna volgen onder meer nog Loki, Hawkeye en Ms. Marvel en er wordt ook gewerkt aan de series die in 2022 moeten verschijnen.

Een van de opvallendste series wordt She-Hulk waarin actrice Tatiana Maslany (Stronger) de rol speelt van Jennifer Walters, het personage dat uit gaat groeien tot de groene heldin. Hieronder zie je eerste foto's vanaf de set.

Foto's van Tatiana Maslany als Jennifer Walters / She-Hulk
In Atlanta wordt de serie nu opgenomen en hieronder zie je twee foto's vanaf de set die flink wordt afgeschermd. Op een van de foto's zie je Maslany als de goedlachse Jennifer Walters. Komende tijd zullen ongetwijfeld meer setfoto's verschijnen.

De serie She-Hulk zou uit tien afleveringen moeten bestaan en daarin keren meerdere bekende gezichten terug. Niet geheel onverwacht is er ook een rol voor Mark Ruffalo als Bruce Banner. Verrassender is de terugkeer van Tim Roth als Emil Blonsky a.k.a. de Abomination.

Post verwijderd


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Einde 'The Falcon and the Winter Soldier' legt het af tegen einde 'WandaVision'
Series / Nieuws

Einde 'The Falcon and the Winter Soldier' legt het af tegen einde 'WandaVision'

Ondanks de grote onthullingen voor de toekomst van het MCU blijkt de laatste aflevering teleurstellend.

De laatste aflevering van de tweede Disney+/Marvel-serie The Falcon and The Winter Soldier blijkt niet zo goed te vallen bij de critici. En dat valt tegen na het veel sterker ontvangen einde van WandaVision.

Afgelopen vrijdag zagen de fans hoe het verhaal rond vooral Sam Wilson (Anthony Mackie) en Bucky Barnes (Sebastian Stan) en ook John Walker (Wyatt Russell) werd afgerond en dat er vele hints waren naar de toekomst van het MCU. De aflevering werd echter zwak ontvangen.

Einde TFATWS valt tegen
Op Rotten Tomatoes staat de aflevering op slechts 59% en dat is ten opzichte van de score van de negende en laatste aflevering van WandaVision uiterst matig te noemen. Die aflevering noteerde 87% en dat is uiteraard een stuk hoger.

De gehele TFATWS-serie staat nu op een prima 87% op de Tomatometer. Ook hier doet [i]WandaVision het iets beter, met een sterke 92%.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doom Patrol' S3 krijgt een paar toffe nieuwe aanwinsten
Series / Nieuws

'Doom Patrol' S3 krijgt een paar toffe nieuwe aanwinsten

Het derde seizoen van de populaire DC-serie moet later dit jaar starten.

De cast van HBO Max-serie Doom Patrol wordt alsmaar groter. Vandaag zijn er vijf nieuwe castleden aangekondigd die gezamenlijk de Sisterhood of Dada zullen spelen.

Micah Joe Parker, Wynn Everett, Miles Mussenden, Anita Kalathara en Gina Hiraizumi zijn de nieuwe toevoegingen aan de cast van het later dit jaar te verschijnen derde seizoen. De vijf zullen meerdere malen hun opwachting maken in het nieuwe seizoen als verschillende leden van de Sisterhood of Dada.

Deze schurkachtige groep geeft een nieuwe twist aan de Brotherhood of Dada, een groep schurken die hun naam te danken hebben aan de chaotische kunstbeweging dadaïsme.

Nieuwe schurken
Parker speelt de rol van Malcolm, een stille en bedachtzame gozer die liever onzichtbaar is in deze harde wereld. Everett speelt Shelley Byron, alias The Fog, een charmant en verleidelijk personage. Mussenden speelt op zijn beurt Lloyd Jefferson, alias Frenzy, een beeldhouwer die vreemde, extreem realistische maskers maakt en bedekt is met tatoeages en littekens. En tot slot zijn er Kalathara en Hiraizumi, die de rollen van respectievelijk Holly McKenzie (Sleepwalk) en Sachiko (The Quin) spelen.

Gastrollen zijn in het derde seizoen weggelegd voor namen als Madalyn Horcher, Ty Tennant en Sebastian Croft.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat? Baby Yoda in 'Legends of Tomorrow seizoen 6
Series / Nieuws

Wat? Baby Yoda in 'Legends of Tomorrow seizoen 6

Hoe de Legends of Tomorrow dit precies voor elkaar gaat krijgen? Gaaf!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Legends of Tomorrow was de laatste dagen niet helemaal positief in het nieuws. Dominic Purcell, die sinds het eerste seizoen betrokken was, bleek te vertrekken. In het volgende seizoen speelt hij enkel nog een gastrol.

Gelukkig zijn er ook leuke berichten. Vandaag horen we namelijk dat Baby Yoda, ook wel bekend als Grogu of The Child, een rol heeft in het nieuwe seizoen. Althans: in geest, want de aflevering haalt inspiratie uit de kleine Grogu.

De Legends of Tomorrow
In de aflevering zal hij zitten als schattige alien, die het leven van iedereen wat moeilijker lijkt te maken. Dat omdat de tijdlijn veranderd is, en het leven van Behrad Tarazi, evenals de persoonlijkheid veranderd is.

"We hebben een Baby Yoda-aflevering gemaakt, in het midden van het seizoen," belooft showrunner Phil Klemmer aan ComicBook. "Je ziet een heel schattige, animatronische alien, die helaas niet zo lief is als Baby Yoda."

In de aflevering verkent men "het oorsprongsverhaal van Behrad, dat veranderd wordt door een alien en hij wordt daardoor ineens een heel ander persoon."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Voormalig 'Kung Fu'-castlid heeft forse kritiek op de reboot van The CW
Series / Nieuws

Voormalig 'Kung Fu'-castlid heeft forse kritiek op de reboot van The CW

De serie Kung Fu weet het uitgangspunt van de originele serie niet te eren.

The CW is druk bezig met uitzenden van een remake van Kung Fu. Die neemt heel wat vrijheden vergeleken met de versie uit de jaren zeventig, vooral met wat bovennatuurlijke elementen.

Een van de acteurs van de oorspronkelijke serie heeft daar moeite mee. Radames Pera, die een jongere versie van David Carradine's Caine (a.k.a. Grasshopper) speelde, zegt dat het gebruik van kung fu en martial arts als reden voor frequent geweld, niet past.

Forse kritiek
"Ik wil positief zijn en niet al te kritisch op de nieuwe versie, maar ze hebben wel heel grote vrijheden genomen met de oorspronkelijke serie," begon Pera een interview.

Hij heeft alleen het scenario van de pilot gelezen en de serie niet gezien. "David Carradine zei ooit dat Kung Fu de anti-wraakserie was. Het personage probeerde door het leven te gaan met zo min mogelijk problemen, omdat hij van gemengde afkomst was. Maar uiteindelijk werd hij de focus van negatieve aandacht en vooroordelen van mensen en daarom moest hij omgaan met die eikels die hem aanvielen. Desondanks probeerde hij altijd zo min mogelijk kwaad te doen."

Dat zien we niet in de serie, want daarin is Olivia Liang's Nicky Shen meer een burgerwacht dan iets anders; iemand die wraak wil nemen voor de dood van haar leermeester.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'WandaVision' geen tweede seizoen kan krijgen
Series / Nieuws

Waarom 'WandaVision' geen tweede seizoen kan krijgen

WandaVision krijgt geen nieuw seizoen, en daar is een hele specifieke reden voor.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios-producent Nate Moore legt uit waarom de kans klein is dat Disney+-serie WandaVision een tweede seizoen krijgt. Acteurs Elizabeth Olsen en Paul Bettany keren dus vermoedelijk niet terug in deze serie.

De serie nam negen afleveringen in beslag en volgde het leven van Wanda Maximoff en Vision, terwijl ze naar Westview verhuisden. Daar leidden ze een vrij ideaal leventje. Met twee zoons: Billy en Tommy, waardoor de twee een grote familie werden.

Een hex
Uiteindelijk bleek dat deze realiteit mogelijk was omdat Wanda per ongeluk Chaos Magic gebruikt had om een hex te maken die het stadje van de rest van de wereld scheidde. Ze moest hem uiteindelijk neerhalen en weer afscheid nemen van Vision.

"Ik denk dat WandaVision een serie is die je maar een keer kan maken," begon Nate Moore. "Ze kan niet terug naar die realiteit. Dat was zo'n complete verhaallijn van wat dat personage kan doen."

"Dat in tegenstelling tot The Falcon and the Winter Soldier, dat voor mij draait om het nalatenschap van een superheld, door de bril van Captain America en zijn schild, maar uiteindelijk ook door de ogen van andere personages. En dat is een verhaal dat je in latere seizoenen opnieuw kan bekijken. Het is een gesprek."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'American Horror Story' vindt opvallend nieuw castlid
Series / Nieuws

'American Horror Story' vindt opvallend nieuw castlid

American Horror Story: Double Feature heeft Paris Jackson een rol gegeven.

Het gerucht gaat dat het tiende seizoen van American Horror Story een belangrijke rol heeft voor Paris Jackson. De opnames van American Horror Story: Double Feature zijn op dit moment bezig, na een start eind vorig jaar.

Het tiende seizoen van American Horror Story heeft heel wat terugkerende veteranen van de serie, waaronder Sarah Paulson, Evan Peters en Emma Roberts. Maar bedenker Ryan Murphy vindt regelmatig ook nieuwe gezichten. Zo castte hij al Kaia Gerber en Macaulay Culkin.

Paris Jackson
Nu horen via TMZ dat Ryan Murphy ook Paris Jackson gecast heeft in het tiende seizoen van American Horror Story. Haar rol is nog niet bekend, maar de actrice zou te zien zijn in een van de afleveringen tegen het einde van het seizoen.

Het wordt de grootste rol van Jackson tot nu toe, want voorheen was ze eigenlijk alleen maar in kleinere rollen en gastrollen te zien. Mogelijk is het een serie die tot een grotere acteercarrière kan leiden van Jackson.

American Horror Story heeft nog geen releasedatum voor zijn tiende seizoen. Wel weten we dat het in de tweede helft van dit jaar door zou moeten gaan.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schokkende 'American Psycho' krijgt een televisieserie
Series / Nieuws

Schokkende 'American Psycho' krijgt een televisieserie

Het brute boek American Psycho van Bret Easton Ellis krijgt een serie.

Er is een nieuwe televisieserie in de maak op basis van het boek American Psycho. Dat werd in 1991 gepubliceerd door schrijver Bret Easton Ellis en meteen een sensatie.

Ondanks alle controverse werd er in 2000 een filmversie van American Psycho gemaakt, waarin Christian Bale de hoofdrol speelde. Zowel de film als het boek focussen op Patrick Bateman, een oppervlakkige investeerder die op Wall Street werk en wiens leven draait om kleren, huidverzorging, Phil Collins en brute martelingen en moorden op vrouwen.

American Psycho-serie
Nu meldt Deadline dat Lionsgate een televisieserie aan het maken is op basis van de film en het boek. Al in 2013 waren er plannen om zoiets te doen, maar omdat het daarna lange tijd stil bleef, werd gedacht dat er geen serie zou komen.

Toentertijd was het idee volgens de verhalen dat er een serie zou komen over een oudere Bateman, die een leerling had om zijn moordlustige wegen te kunnen laten voortduren - ook na zijn eventuele dood.

Nu wordt er dus alsnog aan een serie gewerkt rond American Psycho, die waarschijnlijk weer zal draaien om Bateman.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Quentin Tarantino deed iets heel slim met zijn 'ER'-opnames
Series / Nieuws

Quentin Tarantino deed iets heel slim met zijn 'ER'-opnames

Hij maakte van elke scène maar 1 take, zodat men wel zijn versie moest volgen.

Quentin Tarantino had een bijzondere manier om ER op te nemen. De medische dramaserie van NBC volgde de levens van de medewerkers op de eerste hulp in een ziekenhuis van Chicago.

De serie ging in 1994 van start en duurde maar liefst vijftien seizoenen. In die seizoenen zagen we onder meer George Clooney, Anthony Edwards, John Stamos, Angela Bassett en Linda Cardellini grote successen beleven. Het was een megahit, en de tweede langst lopende medische dramaserie in de televisiegeschiedenis.

Quentin Tarantino
Een van de meest succesvolle seizoenen van de serie was het eerste. Toen was Steven Spielberg producent en zaten er grote namen in de cast. Bovendien trok men maar liefst 35 miljoen kijkers per aflevering aan het einde van de eerste reeks.

Quentin Tarantino was precies in die tijd een beginnend, maar uiterst succesvol regisseur, met net Pulp Fiction op z'n conto.

Volgens IndieWire tekende Tarantino voor de opnames, maar deed hij maar 1 take per scène. Zo moest NBC wel zijn versie van de aflevering gebruiken, en kon NBC dus niets kiezen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Perry Mason' seizoen 2 maakt eindelijk serieuze vooruitgang
Series / Nieuws

'Perry Mason' seizoen 2 maakt eindelijk serieuze vooruitgang

HBO wil natuurlijk snel met een nieuw seizoen van hitserie Perry Mason komen.

Perry Mason begint aan zijn tweede seizoen bij HBO met twee nieuwe showrunners. Jack Amiel en Michael Begler hebben getekend om de serie voortaan te leiden.

Perry Mason debuteerde in juni 2020 en had de hoofdrol voor Matthew Rhys. In de dramaserie, die zich afspeelt in de jaren dertig, zagen we ook John Lithgow en Juliet Rylance. Centraal stonden de worstelingen van de advocaat Perry Mason, die een grote rechtszaak doet in de dagen van de Great Depression.

Nieuw project
The Hollywood Reporter meldt dat HBO en WarnerMedia een deal voor drie jaar getekend hebben met Amiel en Begler. De twee nemen de serie over van Ron Fitzgerald en Rolin Jones, die "ervoor gekozen hebben andere projecten op zich te nemen."

Perry Mason deed het erg goed op HBO. De serie debuteerde met 1,7 miljoen kijkers op alle platformen van HBO en was daarmee de grootste nieuwe serie in bijna twee jaar op de premium kabelzender.

In de maanden daarna groeide het aantal kijkers flink, tot maar liefst 8 miljoen. Een bijzonder hoog aantal.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen