search
'Doom Patrol' vindt nieuwe superschurken
Series / Nieuws

'Doom Patrol' vindt nieuwe superschurken

Er zijn nieuwe schurken gevonden voor Doom Patrol seizoen 3, dat belooft wat.

Het derde seizoen van DC-serie Doom Patrol introduceert de Sisterhood of Dade en het Dead Boy Detective Agency. De rollen voor die twee groepen zijn nu gecast.

Het wordt nog druk in het nieuwe seizoen van de serie Doom Patrol. Er is een hele rits nieuwe castleden gevonden.

Alle nieuwkomers
De nieuwe afleveringen introduceren allereerst het team de Sisterhood of Dada. Het gaat om Micah Joh Parker als Malcolm (een man die liever onzichtbaar zou zijn, dan de wereld tegemoet te treden), Wynn Everett als Shelley Byran, a.k.a. The Fog (een charmante terrorist), Miles Mussenden als Lloyd Jefferson, a.k.a. Frenzy (een beeldhouwer die gruwelijke chaos kan veroorzaken), Anita Kalathrara als Holly McKenzie, a.k.a. Sleepwalk (een lichtvoetige dame die goed bedoelt, maar niet doet) en Gina Hiraizumi als Sachiko, a.k./a, Quiz (een enigmatische germofoob).

Zij zijn echter niet de enige nieuwe castleden dit seizoen. We ontmoeten namelijk ook deze drie acteurs in de serie:

Ty Tennant als Edwin Payne, een tiener die in 1916 overleed en onterecht 80 jaar in de hel moest doorbrengen. Ook zien we Sebastian Croft als de geest genaamd Charles Rowland die in 1989 doodging en we kunnen Madalyn Horcher zien als Crystal Palace, een sarcastisch medium. Samen spelen zij het Dead Boy Detective Agency.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen