Problemen met casting voor Netflix-serie 'The Crown'?

Problemen met casting Netflix-serie The Crown?

Netflix ontkent zelf de geruchten dat men geen acteur kan vinden voor de rol van Prince Andrew.

Jim Pedd, 28 april 2021 om 17:42

Netflix ontkent de geruchten dat The Crown er moeite mee heeft om een nieuwe Prince Andrew te vinden voor het vijfde seizoen. Dat personage is nog niet gecast, terwijl de opnames van de nieuwe reeks deze zomer van start moeten gaan.
The Crown castte een hele rits acteurs en actrices voor het vijfde seizoen. Zo speelt Imelda Staunton de rol van Queen Elizabeth, is Lesley Manville de nieuwe Princess Margaret en speelt Dominic West de rol van Prince Charles. Bovendien is Jonathan Pryce Prince Philip en tekende Elizabeth Debicki voor de rol van Princess Diana. Maar Prince Andrew is nog niet gevonden.

Geen problemen
Omdat The Crown nog geen Prince Andrew gevonden had, ging het gerucht dat Netflix nog niemand gevonden had voor de rol. Dat er op een casting website een oproep verscheen voor acteurs die de rol zouden willen spelen, leidde tot verhalen dat er niet al te veel enthousiasme voor de rol zou zijn.

Dat ontkent een woordvoerder voor The Crown. "Er is absoluut geen worsteling om een rol voor het vijfde seizoen van The Crown te casten. Het is normaal voor producties om te adverteren in Spotlight."

Er wordt dus nog gezocht naar iemand voor de rol.
Bron: Deadline

Lees meer over: The Crown, Netflix, Imelda Staunton, Prince Andrew, Queen Elizabeth, Lesley Manville, Dominic West, Jonathan Pryce, Elizabeth Debicki

Populair nieuws