Knotsgekke en bizarre trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 6

Knotsgekke trailer 'Legends of Tomorrow' seizoen 6

Legends of Tomorrow wordt duidelijk nog gekker dan we al gewend waren.

Door onze nieuwsredactie, 29 april 2021 11:27

De serie Legends Of Tomorrow heeft een gave nieuwe trailer vrijgegeven. Die trailer onthult niet alleen een invasie van buitenaardse wezens, maar toont ook hommages aan klassieke sci-fi en laat zien dat er een Disney-achtige geanimeerde aflevering komt.
De nieuwe trailer is gearriveerd en laat zien dat het nieuwe seizoen echt knotsgek wordt. We zien dat het tijdreizende team ditmaal te maken krijgt met buitenaardse wezens, maar ook een hele rits andere crisissen.

Legends Of Tomorrow
Een nieuwe trailer voor het zesde seizoen laat zien dat de serie weer heel gaaf wordt. De Legends bereiden zich duidelijk voor op de redding van Sara Lance, die ontvoerd werd door aliens aan het einde van het vijfde seizoen.

Het lijkt erop dat Ava de groep naar knotsgekke locaties zal brengen om haar te redden, waaronder een retro Amerikaans wegrestaurant. Hieronder de trailer:


De serie gaat voorlopig nog wel even verder en krijgt in elk geval ook een zevende seizoen. Dat moet het doen met een kleinere plek voor acteur Dominic Purcell.
Lees meer over: Legends of Tomorrow, The CW, Arrowverse, Dominic Purcell

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws