Amazon-hit 'Invincible' krijgt een tweede én derde seizoen

'Invincible' krijgt tweede en derde seizoen

Het eerste seizoen van de superhelden-animatieserie van Amazon eindigt vandaag.

Zilko Tarici, 30 april 2021 om 09:16

Het eerste seizoen van Amazon-animatieserie Invincible komt vandaag ten einde, maar gelukkig heeft de streamingdienst vandaag aangekondigd dat er in elk geval een tweede en derde seizoen komen.
De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman (The Walking Dead), Cory Walker en Ryan Ottley en heeft een van de beste sterrencasts ooit voor een animatieserie.

Invincible gaat over de 17-jarige zoon (Steven Yeun) van een machtige superheld (J.K. Simmons) wiens krachten zich beginnen te openbaren. En dat leidt tot een hele hoop avonturen en zeer gewelddadige taferelen.

De stemmencast van Invincible bestaat uit namen als Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Zachary Quinto, Mahershala Ali, Melise, Kevin Michael Richardson, Grey Griffin en Khary Payton.

Een sterke fundering
Robert Kirkman zei onlangs het volgende over de uitdagingen van een tweede seizoen:

De productie-tijdlijn is behoorlijk intensief. We hebben jaren gewerkt aan de ontwikkeling en productie van dit eerste seizoen. Als we hopelijk kunnen overgaan op meer seizoenen zal het allemaal wat sneller moeten. We hoeven in elk geval een stuk minder te ontwerpen en verhaallijnen op te zetten. Het is natuurlijk mogelijk dat we stiekem al hebben gewerkt aan een tweede seizoen. Ik denk dan ook dat wij een goede basis hebben liggen als de serie succesvol blijkt."

Invincible is nu te streamen via Amazon Prime Video.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Invincible, Steven Yeun, JK Simmons, Robert Kirkman, Jon Hamm, Mark Hamill

Populair nieuws