'Spider-Man'-serie komt er sneller dan je denkt

'Spider-Man'-serie komt er sneller dan je denkt

Maak je dus maar op voor een nieuwe serie rond Silk op Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 30 april 2021 om 11:31

Sony werkt hard aan verschillende series die zich afspelen in het eigen Marvel-universum. Allereerst krijgen we films als Venom en Morbius te zien, maar sinds vorig jaar is duidelijk dat er ook een serie aan zit te komen, genaamd Silk.
Nu weten we iets meer van de serie, die volgend jaar te zien zou moeten zijn op Amazon Prime Video. Helaas hebben we de laatste tijd weinig nieuws geleerd over de televisieserie, sinds deze aangekondigd is. Maar nu lijkt het erop dat er serieus snel ontwikkelingen plaats gaan vinden.

Snel opnemen
Discussing Film meldt dat de opnames eind augustus moeten beginnen. Theoretisch gezien zouden de opnames dan begin 2022 afgerond moeten worden.

Centraal in de serie staat Cindy Moon, een Koreaans-Amerikaans personage tussen de 19 en 29 jaar oud. Zij komt uit Queens en staat er voor het eerst helemaal alleen voor. In de serie worstelt ze onder meer met haar identiteit en afkomst, maar richt ze zich sterk op het bestrijden van de criminaliteit en op familie, vrienden en relaties.

De serie wordt ontwikkeld door Sang Kyu Kim als showrunner en uitvoerend producent. het gerucht gaat dat men denkt aan Adeline Rudolph voor de hoofdrol.

Bron: Discussing Film

Lees meer over: Silk, Spider Man, Sony, Sang Kyu Kim, Adelina Rudolph, Amazon

Populair nieuws