search
Marvel-serie 'Loki' wordt intrigerend anders dan wat je denkt
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Loki' wordt intrigerend anders dan wat je denkt

Dat belooft Marvel-baas Kevin Feige tijdens een nieuw interview over de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel-baas Kevin Feige sprak over de aankomende serie Loki. Hij noemde het een "intrigerend anders" stukje nieuwe content van het Marvel Cinematic Universe voor op Disney+.

De serie Loki draait om een versie van Tom Hiddlestons personage uit 2012, dat met behulp van de Tesseract wist te ontsnappen aan de Avengers. Dat leidt ertoe dat de Time Variance Authority zijn hulp inschakelt om een gebroken tijdlijn te repareren.

Heel uniek
Volgens Marvel-baas Kevin Feige wordt de serie totaal anders dan de twee Marvel-series die we tot nu toe hebben kunnen zien dit jaar.

"WandaVision is misschien het meest opvallend anders - zwart/wit, met een ouderwetse aspect ratio - maar elke serie waar we aan werken, draait denk ik om creatieve ontwikkelingen bij Marvel Studios, het MCU en televisie. Dus ik ben heel blij met wat we al hebben laten zien in The Falcon and the Winter Soldier," begon Feige.

"Dat is echt een enorm grootschalige actieserie, waar we heel blij van worden. En Loki, waar we nog niet zo heel veel over verteld hebben, is intrigerend anders. Ik zou het een misdaad-thriller noemen, wat niet direct iets is waar je aan zou denken als het op Loki aankomt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen