Netflix voegde deze week 11 series nieuw toe: Check hier welke

Netflix voegde deze week 11 series nieuw toe

Er is een hele rits nieuwe televisieseries verschenen op Netflix. Check hier het nieuwe aanbod.

Jim Pedd, 30 april 2021 om 12:11

Netflix voegde deze week tien nieuwe televisieseries toe. We duiken er maar meteen in, beginnende met een serie met een nieuwe aflevering, gevolgd door series met complete nieuwe seizoenen.
Luis Miguel - The Series (S02E03): Omdat Micky zo competitief en jaloers is, komt zijn relatie met zijn familie in gevaar. Jaren later wil hij het goedmaken met zijn vervreemde dochter.

The Circle (12 afleveringen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar een prijs van 100.000 dollar.

Rainbow High (1 deel): De populaire modepoppen komen in deze animatieserie tot leven en laten hun talenten en ware aard zien op Rainbow High, de school voor beeldende kunst.

Fatme (1 seizoen): Na een tragische gebeurtenis verandert een onopvallende schoonmaakster in een seriemoordenaar en neemt wraak voor oud leed, terwijl ze haar vermiste man zoekt.

Toet Toet! Cory Carson (4 seizoenen): Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.

Sexify (1 seizoen): Om met een innovatieve seksapp een techwedstrijd te kunnen winnen, moeten een seksueel onervaren studente en haar vrienden de uitdagende wereld van intimiteit verkennen.

Headspace: Guide to Sleep (1 seizoen): Leer hoe je beter kunt slapen met Headspace. Je hoort welke misvattingen er bestaan en krijgt handige tips. Ter afsluiting volgt steeds een geleide ontspanningsoefening.

Yasuke (1 seizoen): Een vredige schipper die ooit bekendstond als de zwarte samoerai, neemt een meisje met mysterieuze krachten onder zijn hoede en raakt opnieuw verzeild in een conflict.

The Innocent: Een moord wordt per ongeluk gepleegd. Die leidt een man in een donker gat van intriges en moord. Precies als hij liefde vindt, brengt een telefoontje zijn nachtmerrie terug,

Pet Stars (1 seizoen): Volg de talentmanagers van Pets on Q bij hun werk met de grootste diereninfluencers op social media in deze realityserie.

Chichipatos (2 seizoenen): Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij boeten.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht

Populair nieuws