search
Krijgt 'Supergirl' een spin-off van The CW?
Series / Nieuws

Krijgt 'Supergirl' een spin-off van The CW?

Of is het over een kleine tien afleveringen echt gedaan met de serie in het Arrowverse?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorig jaar werd in de herfst aangekondigd dat The CW-serie Supergirl tot een einde zou komen. Nog maar 20 afleveringen en toen zou het voorbij zijn. Nu de serie bijna het midden van die 20 heeft bereikt, kijken velen uit naar de manier waarop de boel eindigt.

Maar wat nou als de serie een spin-off krijgt, die bijvoorbeeld draait om personages als Dreamer, Brainy, J'onn en meer? Daar gaan showrunners Jessica Queller en Robert Rovner tijdens een nieuw interview op in.

Helemaal zin in
Rovner vertelde tegenover The Wrap dat er op dit moment geen gesprekken plaatsvinden rond mogelijke spin-offs. Maar Queller staat er duidelijk voor open: "Ik zou wel willen, bel de bazen maar!"

Queller zei ook dat ze heel goed een spin-off voor zich kan zien en dat de aflevering van deze week een mooi voorbeeld is van hoe dat kan. "Ik houd enorm van de Midvale-meisjes en de flashbacks rond een jonge Kara, jonge Alex en jonge Cat Grant. Dat zou toch geweldig zijn?"

Hoewel een spin-off dus niet besproken wordt, is duidelijk dat de showrunners het wel zien zitten. Wie weet dat het ooit ergens toe kan leiden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen