Nieuwe beelden 'Dynasty' seizoen 4

Nieuwe beelden 'Dynasty' seizoen 4

Het vierde seizoen van de serie 'Dynasty' wordt in mei 2021 afgetrapt...

Geoffrey Ketels, 30 april 2021 om 16:17

Volgende maand start het vierde seizoen van de serie Dynasty. Dat was voor de productie het sein om alvast even een promo video de wereld in te sturen.
Het vierde seizoen van de Dynasty-reboot wordt volgende maand dus afgetrapt. In Nederland en België lopen we helaas nog enigszins achter. Met ingang van het derde seizoen werd de deal tussen Dynasty en streamingdienst Netflix namelijk behoorlijk aangepast.

De aangepaste deal met de streamingdienst zorgt er voor dat we in zowel Nederland als België een stukje langer moeten wachten op de nieuwe afleveringen. Op dit ogenblik is het dan ook nog niet bekend wanneer de afleveringen van het vierde seizoen hier te zien zullen zijn.

Vijfde seizoen
Ondertussen weten we wel dat het vierde seizoen van Dynasty nog niet het laatste zal zijn. Hoofdrolspeelster Elizabeth Gillies kondigde in een video die eerder dit jaar verscheen namelijk aan dat er sowieso ook nog een vijfde seizoen zal verschijnen.

Ben je benieuwd wanneer het vierde seizoen in ons land te zien zal zijn? Dat is nog even afwachten. Wellicht is de kans groot dat we dat vierde seizoen pas ergens richting het jaareinde te zien zullen krijgen. Eerst moet ze sowieso volledig zijn uitgezonden in de Verenigde Staten.

Wil je wel graag een voorsmaakje krijgen van wat het vierde seizoen van Dynasty nu precies voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande promovideo!


Lees meer over: Dynasty, serie, series, Netflix

Populair nieuws