Netflix toont gevaarlijke poster 'Lucifer' seizoen 5B

Netflix toont gevaarlijke poster Lucifer S5B

Lucifer en zijn gevaarlijke tweelingbroer staren elkaar aan: zonde versus zondaar.

Jim Pedd, 30 april 2021 om 17:19

Het moment dat Lucifer weer door gaat op Netflix komt er snel aan. De tweede helft van het vijfde seizoen arriveert op 28 mei op de streamingdienst.
Met nog een paar weken te gaan tot de reeks, zien we een bijzondere poster. Netflix heeft daarop zowel Lucifer als zijn tweelingbroer Michael gezet. De twee zijn verzeild geraakt in een staarwedstrijd, dat moge duidelijk zijn. Het is zonde versus zondaar:Gave trailer
Showrunner Joe Henderson benadrukte recent nog tijdens een interview dat het nieuwe deel van dit vijfde seizoen een knotsgekke trailer krijgt. "Je gaat echt in je broek poepen van de trailer. hij is echt geweldig. Ik bedoel, het seizoen is fantastisch, maar als jullie de trailer zien - zonder spoilers te willen geven - het zal je kijkervaring niet verpesten en die juist groter maken. Maar er zit veel in; toen ik ernaar keek, dacht ik: 'Hebben we dat allemaal in acht afleveringen weten te proppen? Wow!"

Seizoen 5B pikt de draad direct op na het einde van het eerste deel van dit seizoen. De nieuwe rits afleveringen voegt God toe aan de serie, die gespeeld wordt door Dennis Haysbert.

Met zijn komst wordt dit seizoen "chaotisch" volgens acteur D.B. Woodside. "Amenadiel is volledig vernederd; god zag hem zich zo gedragen tegenover zijn broers terwijl hij de oudste was en het goede voorbeeld moest geven."
Lees meer over: Lucifer, Netflix, Joe Henderson, DB Woodside, Dennis Haysbert

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws