search
Groot gevaar in setfoto's van 'Stranger Things' seizoen 4
Series / Foto's

Groot gevaar in setfoto's van 'Stranger Things' seizoen 4

Het ziet er niet per se goed uit voor het kleine stadje Hawkins als we zo kijken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel de opnames begin vorig jaar begonnen, wordt er nog altijd gewerkt aan het vierde seizoen van Netflix-serie Stranger Things. Je zou bijna denken dat de opnames bijna klaar zouden zijn, maar niets lijkt minder waar.

Tegelijk lijkt het er ook op dat de opnames nu richting een grote finale van het nieuwe seizoen gaan. We zien op setfoto's namelijk een hele rits militaire voertuigen die Hawkins High omsingeld hebben.

Het Amerikaanse leger
Op nieuwe setfoto's die gelekt zijn voor de televisieserie van Netflix, zien we dat er heel wat militaire voertuigen om Hawkings High heen geplaatst zijn. Het is duidelijk dat er iets aan de hand is op de school, want op het tweede beeld zie je dat er ook meer auto's komen aanrijden:



Er is de laatste jaren veel gebeurd in het kleine Amerikaanse dorpje Hawkins in de serie. Op de school zagen we al Demogorgons rondlopen, op jacht naar Eleven, maar ook heel andere monsters.

Het vierde seizoen breidt de wereld uit, met een grootse clash tussen de Verenigde Staten en Rusland. Dat belooft dus wat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen