Het derde seizoen van 'Atlanta' laat nog wel even op zich wachten

Atlanta s3 laat nog even op zich wachten

Donald Glover zegt dat het derde seizoen van Atlanta voorlopig nog niet te zien zal zijn.

Jim Pedd, 3 mei 2021 om 13:25

Donald Glover, bedenker en hoofdrolspeler in de serie Atlanta, stelt dat het derde seizoen van de show vermoedelijk begin 2022 te zien zal zijn.
De serie ging in 2016 van start op FX. In de show zagen we Earnest 'Earn' Marks en zijn neef Alfred, die beter bekend stond als rapper Paper Boi. Het duo kwam terecht in memorabele en niet te verklaren situaties terwijl ze probeerden door te breken in de rapwereld.

Derde en vierde seizoen
Al in juni 2018 werd aangekondigd dat er een derde seizoen zou komen. In augustus bleek dat men ook een vierde zou gaan maken. Beide seizoenen hadden back-to-back begin 2020 opgenomen moeten worden, waarna in januari dit jaar de serie weer uitgezonden kon worden.

Helaas gooide corona ook daar roet in het eten en moeten we nog even wachten op het derde seizoen. Recent deelde Glover een beeld van de set, waarmee duidelijk is dat de opnames dan eindelijk konden beginnen.

Nu blijkt ook dat de serie nog wel even op zich laat wachten. Op Twitter horen we hem vertellen dat de serie pas in 2022 weer door gaat:


Lees meer over: Altanta, Donald Glover, FX, Disney

Populair nieuws