'Invincible' zou zomaar nog jaren door kunnen gaan

Bedenker Robert Kirkman denkt dat hij in elk geval vijf tot zeven seizoenen van Invincible zou kunnen vullen.

Jim Pedd, 03-05-2021 14:28

Tijdens een interview met Screen Rant, vertelde bedenker Robert Kirkman dat zijn serie Invincible zomaar vijf tot zeven seizoenen kan duren. Mits Amazon Prime Video daar toestemming voor geeft natuurlijk.
De serie Invincible debuteerde nog maar twee maanden geleden op Amazon Prime Video, en wist meteen een groot succes te worden. Centraal staan twee superwezens genaamd Mark Grayson en zijn vader Nolan Grayson. Het duo beleeft een chaotisch en behoorlijk bloederig avontuur.

Veel meer seizoenen
Kirkman bedacht de comics, waar hij zestien jaar aan werkte. In die tijd produceerde hij 144 nummers. En nu blijkt dat hij van plan is voorlopig door te gaan met de televisieserie. Recent liet Amazon al weten dat er op zijn minst nog twee seizoenen komen en dus zou Kirkman zomaar eens zijn zin kunnen krijgen.

"We hebben een ruw idee van de verschillende verhaallijnen en hoe de seizoenen beginnen en eindigen, maar het hangt er ook van af hoeveel we erin willen stoppen en wat we weg willen laten. Ik zou mij kunnen inbeelden dat dit tussen de vijf en zeven seizoenen door kan gaan," aldus Kirkman.

"Maar het is niet iets dat in steen gebeiteld staat. Het zou ook veel langer door kunnen gaan, maar net zo goed ook minder lang. Wie weet? Maar er is potentieel voor nog eens honderd seizoenen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Invincible, Robert Kirkman, Amazon Prime VIdeo

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Recensie Netflix-serie 'KANE - A Story Recorded'

Recensie Netflix-serie 'KANE - A Story Recorded'

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie