'Bridgerton'-foto's onthullen de nieuwe hoofdpersonen van het tweede seizoen van de Netflix-hitserie

Bridgerton-fotos onthullen de nieuwe hoofdpersonen

De serie Bridgerton van Netflix gaat nu door met een heel nieuwe rits hoofdpersonen, en die zien we op de set!

Jim Pedd, 05-05-2021 10:14

De productie van het tweede seizoen van Bridgerton is druk gaande in het Verenigd Koninkrijk. Nieuwe setfoto's laten het nieuwe koppel zien dat centraal staat.
De eerste reeks van de Netflix-serie was een grote hit. De romance tussen de Duke of Hastings en Daphne Bridgerton is nu klaar en dus staat de oudste broer van Daphne, Anthony (Jonathan Bailey) nu centraal. Hij krijgt straks een relatie met Kate Sharma, een rol van Simone Ashley.

Het koppel onthuld
De tekenen zijn in elk geval goed voor het koppel. De chemie tussen de twee ziet er sterk uit, ook op nieuwe foto's die online zijn verschenen.

De foto's zijn gemaakt terwijl er opnames plaatsvonden in de Royal Ascot racecourse in Berkshire, Engeland. De twee acteurs zijn gefotografeerd naast Charithra Chandran, die de rol van Edwina speelt. Edwina is de zus van Kate.

Tweet verwijderd

Het tweede seizoen van Bridgerton volgt het verhaal van het tweede boek in de reeks van Julia Quinn, The Viscount Who Loved Me. In de reeks wordt Anthony verliefd op de populaire Edwina, maar is de uitgesproken Kate vastbesloten te voorkomen dat haar zus met hem trouwt.
Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Jonathan Bailey, Simone Ashley

Populair nieuws