search
Onverwacht vertrek 'Bridgerton'-acteur was een enorme schok
Series / Nieuws

Onverwacht vertrek 'Bridgerton'-acteur was een enorme schok

Dat Regé-Jean Page niet meer terugkeert daar baalt uitvoerend producent Shonda Rhimes enorm van!

Shonda Rhimes, uitvoerend producent van Bridgerton, schrok enorm toen bleek dat hoofdrolspeler Regé-Jean Page niet terug zou keren voor het tweede seizoen.

Het eerste seizoen van Bridgerton verscheen met de Kerst op Netflix. Het was de eerste serie die voortkwam uit een deal tussen Netflix en Rhimes. Het bleek meteen een gouden deal, maar het succes leidde niet tot het blijven van acteur Page.

Erg geschrokken
Dat Page besloot om niet te tekenen voor de gastrol die de producenten voor hem voor ogen hadden, was behoorlijk shockerend voor Rhimes.

"Ik was echt geschrokken, want normaliter gebeurt dat als ik iemand dood laat gaan die er al langere tijd is. En dat hadden we bij hem niet gedaan, hij leeft nog!" begon Rhimes een interview met Vanity Fair.

"Regé-Jean is een krachtig, buitengewoon acteur en dat betekent dat we ons werk gedaan hebben. Elk seizoen weer is het ons werk om de juiste mensen te vinden en deze ongelofelijke romance in elkaar te zetten. Ik weet niet of ik zo'n explosie als deze verwacht had, aangezien elk boek een andere romance volgt. Wat zou het 'lang en gelukkig' na deze combinatie zijn? ik bedoel: Wat zou Regé-Jean doen? Begrijp je wat ik bedoel? We hebben hen een 'lang en gelukkig' gegeven! En nu komt er nog een nieuw koppel om te volgen!"



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen