Netflix hitserie 'Bridgerton' heeft zeer goed nieuws voor de fans!

Netflix heeft besloten om Bridgerton meteen twee nieuwe seizoenen te geven.

Jim Pedd, 15-04-2021 17:56

Hoewel acteur Regé-Jean Page niet terugkeert in Bridgerton, houdt Netflix alle vertrouwen in de serie. Vandaag is namelijk bekend gemaakt dat er in elk geval een derde en vierde seizoen komt.
Recent kondigde Netflix nog aan dat Bridgerton vier nieuwe castleden krijgt: Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young. Daarmee is de serie, gebaseerd op de boeken van schrijfster Julia Quinn, in elk geval de komende jaren van een flinke cast voorzien.

Nieuwe seizoenen
Het tweede seizoen van de serie Bridgerton volgt met name Anthony Bridgerton, die gespeeld zal worden door Jonathan Bailey. Wel blijft er een rol voor Daphne Bridgerton (Pheobe Deynevor), die in het eerste seizoen centraal stond met Page.

"Bridgerton overviel ons enorm. Het creatieve team, aangevoerd door Shonda, kende het materiaal en wist een prachtig, emotioneel, romantisch drama voor onze leden te maken. Ze hebben wat opwindende plannen voor de toekomst en wij denken dat het publiek terug zal blijven keren voor deze serie. We zijn van plan voorlopig nog door te gaan met Bridgerton," aldus Bela Bajaria, Netflix's VP voor Global TV van Netflix.

Dat de serie twee nieuwe seizoenen geeft is volgens maker Shonda Rhimes "een sterk teken van vertrouwen in ons werk". Ze is "enorm dankbaar met partners die zo goed meewerken en creatief zijn als Netflix".
Bron: ComicBook

Lees meer over: Bridgerton, Netflix, Shond Rhimes, Julia Quinn, Rege Jean Page, Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch, Rupert Young

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam