search
Schokkende ontwikkeling 'The Flash': twee oorspronkelijke castleden vertrekken

Schokkende ontwikkeling 'The Flash': twee oorspronkelijke castleden vertrekken

Cisco Valdes en Tom Cavanagh stoppen na zeven seizoenen met The Flash.

Jim Pedd
Een grote schok voor fans van The Flash! Twee van de oorspronkelijke castleden hebben besloten te stoppen met de serie.

Deadline meldt dat Tom Cavanagh en Carlos Valdes allebei na het zevende seizoen vertrekken. "Tom en Carlos zijn een integraal onderdeel van onze serie de afgelopen zeven seizoenen en we zullen hen enorm missen," laat showrunner Eric Wallace weten.

Vertrekkende castleden
Tom Cavanagh speelt al jaren verschillende versies van Harrison Wells en Eobard Thawne / Reverse Flash, sinds de serie debuteerde. Hij rondde zijn tijd aan de serie af in aflevering drie van dit zevende seizoen, Mother.

Verder zal acteur Carlos Valdes, die te zien is als Cisco Ramon / Vibe, blijven tot het einde van het seizoen. De finale vormt vermoedelijk zijn laatste aflevering.

Deadline meldt dat Cavanagh eigenlijk al aan het einde van het zesde seizoen zou stoppen, maar door de coronapandemie werden de plannen voor zijn vertrek enigszins gewijzigd. Nu stopt hij dus alsnog in dit zevende seizoen.

Mochten hij en Valdes terug willen keren, kan dat: "Beiden zijn ongelofelijke talenten, die geliefde personages gemaakt hebben waar fans en het publiek van heel de wereld van zijn gaan houden. En daarom blijft de deur altijd open staan voor als ze terug willen keren."

Maak je overigens geen zorgen over het achtste seizoen van de serie. Acteur Grant Gustin tekende daar al voor en mede-oorspronkelijke-castleden Candice Patton en Danielle Panabaker onderhandelen over een terugkeer.



Aanbevolen artikelen