'Star Wars: The Bad Batch' is begonnen, wat vinden fans ervan?

Fanreacties Star Wars: The Bad Batch!

Star Wars: The Bad Batch is begonnen op Disney+, maar wat vinden fans eigenlijk van de serie?

Door onze nieuwsredactie, 6 mei 2021 16:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

4 mei was Star Wars Day. Op die dag besloot Disney+ dit te vieren door de eerste aflevering van de serie Star Wars: The Bad Batch online te zetten. Fans zijn er blij mee.
De serie Star Wars: The Bad Batch kijkt naar Clone Force 99, ofwel de Bad Batch. De crew moet proberen een plek te vinden in het universum nu de Clone Wars voorbij zijn. En dat belooft wat voor de komende vijftien afleveringen.

De eerste reacties
De eerste aflevering toonde ons de gebeurtenissen van Order 66 vanuit het perspectief van de Bad Batch. Die hadden niet dezelfde reactie op het bevel en doodden dus niet zo'n beetje al hun Jedi-meesters.

De pilot vertelt ook de oorsprong van de Jedi-padawan Caleb Dume, die je ook wel kent als Kanan Jarrus uit de serie [url1=]Star Wars Rebels[/url1]. De groep adopteerde tegen het einde verder de jonge fan Omega en ging erop uit, achtervolgd door admiraal Tarkin (nog geen Grand Moff op dat moment).

Hieronder doen we een greep uit de vele enthousiaste fanreacties:Star Wars: The Bad Batch krijgt elke vrijdag een nieuwe aflevering. Komende vrijdag debuteert dan ook de tweede.
Lees meer over: Star Wars The Bad Batch, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws